Het stadspuls, skön natur, vackra, spektakulära byggnader och ett nytt sätt att uppleva storstaden. STHLM Challenge är den perfekta utmaningen för dig som vill uppleva Stockholm löpandes. År 2017 hade serien premiär och nu drar vi igång den tredje upplagan av STHLM Challenge med 4 evenemang som var för sig är ett äventyr. Tillsammans ger de dig den optimala upplevelsen av Stockholm … med löparskorna på.

STHLM Xploration Run är det sista loppet i 2018 års serie, därefter öppnar anmälan till 2019. Så håll utkik här på sajten den 20 oktober!

STHLM Challenge 2019 inleds med skogsäventyret STHLM Trail Run den 4 maj, och fortsätter med sommarsköna STHLM 10 den 13 juni. Sedan följer STHLM Urban Trail den 11 augusti, ett unikt lopp med löpning in i och igenom kända Stockholmspärlor. Bansträckning och byggnader i STHLM Urban Trail ändras år för år. STHLM Challenge 2019 avslutas med STHLM X, den 19 oktober. ”STHLM X” är loppet som byts ut från år till år, varje år är det ett nytt evenemang som möter deltagarna. STHLM X hålls hemligt ett tag till.

Ju snabbare du anmäler dig desto bättre pris får du på STHLM Challenge. Snart dyker en prisstege upp här med olika prisnivåer som gäller fram till dess att evenemanget äger rum.

 

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Genom att anmäla dig till evenemangen godkänner du STHLM Challenges allmänna villkor.

Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.

Comments are closed.