STHLM Challenge Dash, den perfekta utmaningen för familjen eller för dig som vill få samma upplevelse men inte vill springa så långt. Till STHLM Challenge 2020 lanserar vi kortare sträckor på alla fyra lopp. Sträckorna kommer vara mellan 2 och 2,5 km men bjuda på samma stadspuls, sköna natur, spektakulära byggnader och unika Stockholmskänsla som de längre. Tillsammans ger de dig den optimala upplevelsen av Stockholm … med löparskorna på.

Du som är född 2000 eller senare springer gratis
Som landets största arrangör av motionsevenemang vill Marathongruppen främja folkhälsan. Ett sätt vi gör det på är att under 2020 bjuda ungdomar, födda 2000 eller senare på anmälningsavgiften till STHLM Challenge och ett antal andra motionslopp. Anmäl dig i klassen ”Max 20 år”. Observera att du måste visa ID-handling när du hämtar din nummerlapp. Du gör anmälan på samma ställe som för de vuxna.

På STHLM Challenge Dash är åldersgränsen 11 år eller 7 år i vuxens sällskap. Det ingår ingen t-shirt i klassen max 20 år.

Medalj ingår till alla löpare i STHLM Challenge Dash
Du som väljer att anmäla dig till STHLM Challenge Dash får samma service som alla i den längre klassen. Medalj och t-shirt till alla över 20 år ingår. Observera att ingen tidtagning sker i STHLM Challenge Dash. Anmäl dig direkt via den gröna knappen nedan.


ANMÄLAN ÄR TILLFÄLLIGT ÖPPEN 19 TILL 27 OKTOBER MED VÅRT ALLRA LÄGSTA PRIS.

Ju snabbare du anmäler dig desto bättre pris får du på STHLM Challenge. I vår prisstege ser du vilka olika prisnivåer som gäller fram till dess att evenemanget äger rum. Samma priser gäller för STHLM Challenge Dash.

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Genom att anmäla dig till evenemangen godkänner du STHLM Challenges allmänna villkor.

Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.