Uncategorized

Företag

Är tempot högt på din arbetsplats? Hinner du knappt säga hej till dina kollegor, än mindre prata bort en stund? Då är det dags att ni gör något nytt. Att springa STHLM Challenge är ett bra sätt att umgås med jobbarkompisarna under fyra tillfällen.

Gruppanmälan

STHLM Challenge är den perfekta aktiviteten för ditt företag, kunder, samarbetspartners och leverantörer. Utmana varandra eller spring tillsammans genom fyra olika lopp: STHLM Trail Run, STHLM 10, STHLM Urban Trail och STHLM X. Ta kontakt med oss för att enkelt och smidigt anmäla större grupper.

Företagstält & aktivering

Gör mer av ert deltagande. Med ett tält får ni en egen samlingsplats med bord och bänkar där ni kan mingla, byta om samt gömma er för eventuellt oönskat väder. Att hyra ett företagstält är mycket populärt och många företag återkommer från år till år.

Vi hjälper er med tält i olika storlekar samt andra bekvämligheter för er grupp.

Låter det intressant?

Kontakta Fanny Binette, ansvarig för företagsförsäljning och sponsoraktivering på Marathongruppen, på 073-955 58 85 eller fanny.binette@marathongruppen.se så hjälper hon er vidare med både anmälan och eventuell tältbokning.

Sponsorskap och samarbeten

Vill ert företag även synas som partner till STHLM Challenge? Maila Axel Lönnqvist, axel.lonnqvist@marathongruppen.se, som är partneransvarig på Marathongruppen, så berättar han mer.