Gillar du utmaningar? Om Stockholm är staden som har allt så är STHLM Challenge utmaningen som har allt. Du tas med på 4 helt olika evenemang som var och ett på sitt sätt bjuder dig på en optimal Stockholmsutmaning. Upplev stadspuls, vacker natur, spektakulära byggnader… och en ordentlig överraskning! Självklart med löparskorna på!

STHLM Challenge 2020 inleds med skogsäventyret STHLM Trail Run den 16 maj, och fortsätter med sommarsköna STHLM 10 den 11 juni runt Riddarfjärden. Sedan följer STHLM Urban Trail den 9 augusti, ett unikt lopp med löpning genom kända Stockholmspärlor. Bansträckning och byggnader i STHLM Urban Trail ändras år för år. STHLM Challenge 2020 avslutas med STHLM X, den 24 oktober. ”STHLM X” är loppet ändrar skepnad från år till år. Varje årär det ett helt nytt evenemang som möter deltagarna. STHLM Above Below, STHLM Xploration Run och STHLM Apocalypse har gömt sig bakom X:et. STHLM X 2020 blir något helt annat.

Nyhet! STHLM Challenge Dash – en kortare utmaning
STHLM Challenge Dash, den perfekta utmaningen för familjen eller för dig som vill få samma upplevelse men inte vill springa så långt. Till STHLM Challenge 2020 lanserar vi kortare sträckor på alla fyra lopp. Sträckorna kommer vara mellan 2 och 3 km men bjuda på samma stadspuls, sköna natur, spektakulära byggnader och unika Stockholmskänsla som de längre. Läs mer här!

Du som är född 2000 eller senare springer gratis
Som landets största arrangör av motionsevenemang vill Marathongruppen främja folkhälsan. Ett sätt vi gör det på är att under 2020 bjuda ungdomar, födda 2000 eller senare på anmälningsavgiften till STHLM Challenge och ett antal andra motionslopp. Du som är under 20 år anmäler dig inte här på STHLM Challenges sida.  Du måste istället göra en anmälan till respektive lopp inom STHLM Challenge: STHLM Trail Run, STHLM 10, STHLM Urban Trail, STHLM X. Anmäl dig i klassen ”Max 20 år”. OBS! T-shirt ingår INTE för dig som springer gratis. Du måste visa ID-handling när du hämtar din nummerlapp.

Vår prisstege
Ju snabbare du anmäler dig desto bättre pris får du på STHLM Challenge. I vår prisstege ser du vilka olika prisnivåer som gäller fram till dess att evenemanget äger rum.

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Genom att anmäla dig till evenemangen godkänner du STHLM Challenges allmänna villkor. Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.