Het stadspuls, skön natur, vackra, spektakulära byggnader och ett nytt sätt att uppleva storstaden. STHLM Challenge är den perfekta utmaningen för dig som vill uppleva Stockholm löpandes. År 2017 hade serien premiär och nu drar vi igång den tredje upplagan av STHLM Challenge med 4 evenemang som var för sig är ett äventyr. Tillsammans ger de dig den optimala upplevelsen av Stockholm … med löparskorna på.

STHLM Challenge 2019 inleds med skogsäventyret STHLM Trail Run den 4 maj, och fortsätter med sommarsköna STHLM 10 den 13 juni runt Riddarfjärden. Sedan följer STHLM Urban Trail den 11 augusti, ett unikt lopp med löpning in i och igenom kända Stockholmspärlor. Bansträckning och byggnader i STHLM Urban Trail ändras år för år. STHLM Challenge 2019 avslutas med STHLM X, den 19 oktober. ”STHLM X” är loppet som byts ut från år till år, varje år är det ett nytt evenemang som möter deltagarna. Bakom årets ”X” gömmer sig i år det hårresande evenemanget STHLM Apocalypse. Vågar du komma och springa?

Ju snabbare du anmäler dig desto bättre pris får du på STHLM Challenge. I vår prisstege ser du vilka olika prisnivåer som gäller fram till dess att evenemanget äger rum.

Du väljer mellan följande betalningsalternativ:
• Betala direkt hos din Internetbank.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• Betala med faktura via Klarna.

Genom att anmäla dig till evenemangen godkänner du STHLM Challenges allmänna villkor.

Anmälan är personlig, din startplats kan inte överlåtas till annan person.

Comments are closed.